Bordslöpare som filosoferar

Löpargymnasiets officiella blogg med bihang.

Glad Saint Patrick's day!

Publicerad 2013-03-17 21:18:50 i Allmänt,

Dagarna rullar på ursinnigt fort och veckan som vi nyss lagt bakom oss bjöd bla. på en hel del torsdagsfestligheter. 
 
Veckans träning var grundbetonad och tiomilaveckorna står, numera, som spön i backen. Långbacke, långintervaller och långpass. 
 
Veckans höjdpunkt kretsade så klart till idrottsföreningens arrangemang som bestod av en frågesport av på spåret-karaktär. Det serverades tilltugg och kvällen blev en riktig succé! Ett stort tack till Jossan Linda och Julia som gjorde det hela möjligt och grattis till A-team som sopade hem bucklan och inte minst satte utslagsfrågan som komponerats av ingen mindre än Ola Liss. 
Tack också till Hugo som, då kvällen blivit av mer möteslik karaktär, presenterade sitt samband mellan ansträngning och hänsynsvisande då det gäller hur man klär sig. 
 
 
Avslutningsvis så kommer en filmsnutt från långpasset som var minst sagt tjurigt...
 
 
Bordet är dukat!
 
 

Sista rycket!

Publicerad 2013-03-09 14:40:13 i Allmänt,

Nu kör Rudbeck igång den tredje och sista perioden för det här läsåret - och skolan går in i sin hetsigaste fas. Betyg ska sättas, de sista kurserna genomföras samt student och skolavslutningar skall avhandlas.
 
Ett välbehövligt lov förra veckan tillät laddning av batterierna med mat, extra timmar sömn och tid för vänner och lättsinne. För en del började sportlovet med IJSM i Uddevalla - sex elever från Löp deltog och gjorde magnifika insatser, bl.a brons till Josefine och Martin samt guld till Andreas! Grattis!
 
 
Det har även hänt saker i Svenska Friidrottsförbundets ledning: Stefan Olsson avgår som förbundskapten och intar rollen som sportchef; Karin Torneklint tar över som ny förbundskapten. Dessutom har SvFF en ny klädleverantör i nystartade XRcise, och i veckan publicerades de nya oangenäma och högst tveksamt designade landslagskläderna.
 
 
 
Bordet är dukat!
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela