Bordslöpare som filosoferar

Löpargymnasiets officiella blogg med bihang.

Det här är killarna i Åk. 2! ("Olas boys")

Publicerad 2013-02-13 14:39:00 i Elever,

Hugo Lindell
 
 
Klubb: Rånäs 4H
 
Gymnasieprogram: Naturvetenskap
 
Hugo är en man med många kilometer i bagaget som givit upphov till fina resultat på, framförallt, de längre distanserna. Terränglöpningen passar honom även bra då han har orienterarbakgrund
 
Denne rånäslöpare från Knivsta är mycket påhittig och intelligent. Honom kan du gå till om du vill ha ett program skrivet till din räknare eller disskutera fördelarna med cyberkommunism.  
 
 
Andreas Almgren 
 
 
Klubb: Turebergs FK
 
Gymnasieprogram: Naturvetenskap
 
Löparesset Almgren med talang så det svämmar över är inte bara en övermäktig medeldistansare och långsprinter utan håller även en liknande nivå vad det gäller den något udda bollsport som jag i nuläget glömt namnet på och får återkomma till.
 
Andreas har så klart näst intill felfria betyg också och då undrar ni såklart: finns det någonting den här mannen inte kan, jag kan i alla fall inte komma på något.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Samuel Lundell Vakkuri
 
 
Klubb: Enhörna IF
 
Gymnasieprogram: Teknik
 
Man skulle kunna tro att Samuel är av finskt ursprung med tanke på efternamnet och det är han också. Detta märks inte minst i hans sätt att löpa då han har ett pannben av finskt härdat stål som står emot det mästa. Detta kombinerat med den enhörniska viljan, som vi för övrigt sett fler exempel av i löpargymnasiets historia, har gett goda resultat på allt från 800m till tian på lidingöloppet.
 
Känner du inte Samuel redan så kommer du troligtvis lära känna honom inom en snar framtid då han har en brutal förmåga att stifta bekanskap med vem som helst egentligen.
 
 
 
 
 
 
 
 
Martin Hammar
 
 
Klubb: Rånäs 4H
 
Gymnasieprogram: Samhällsvetenskap
 
Hammaren från Knutby är en riktig storlöpare precis som sin far,som har haft fina framgångar i framförallt hinderlöpning, Martin däremot är bättre på 400m och 800m och då han får fart på sina långa ben är han svårstoppad, eller ja, svår att springa förbi rättare sagt. 
 
Låt dig inte luras av Martins, stundtals tystlåtna, utstrålning för när han väl sätter igång så är han en riktig entertainer  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det går förstås några tjejer också i årskurs två men de presenteras snarast så stay tuned!
 
Bordet är dukat dårå!

Kommentarer

Postat av: olas boys

Publicerad 2013-02-13 15:11:01

Bra skrivet grabbar , såhär ska det se ut! ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela