Bordslöpare som filosoferar

Löpargymnasiets officiella blogg med bihang.

Emil Danielson

Publicerad 2014-08-26 20:05:00 i Allmänt, Elever,

 
 
Förstà gången under dröm-15
 
 
Klubb: Dala-Järna IK
Distanser: 800m och uppåt, men framför allt längre sträckor
Gymnasieprogram: Teknik
 

Emil är Dala-Järnas långdistansfenomen med en skidåkares vo2-max. På sitt cv har han både landslagsuppdrag, sm-medaljer i löpning och skidåkning samt kransmasuppdrag på Vansbrosimmningen. Emils kost består till stor del av ägg, snabbnudlar och rödbetsjuice. Kan detta vara hans framgångsrecept?

Utanför Emils rum slås man direkt av hans ståtliga leksandsflagga och hans enorma skosamling. Emil är en stor förbrukare av skor och måste ständigt ha nya. Skorna är inte hans enda last, han har även en ohälsosam och tidskrävande relation till Hawaii 5-0.
Emil är en riktig tekniker och har en fantastisk problemlösningsförmåga. Detta utnyttjas ofta av Ola (och oss andra) när datorer krånglar eller liknande. Han är dock inte lika händig i alla sammanhang. Städning är något som han inte gärna ägnar sig åt, vilket från och till blir tydligt i hans rum.

Emil har ett stort intresse av friluftsliv, jakt och fiske. Han tar gärna livet av både små och stora djur. Allt från älg till mört har fått sätta livet till när Emil har varit i farten.

Emil bunkrar snabbnudlar
 
Liten Emil, stor fångst

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela