Bordslöpare som filosoferar

Löpargymnasiets officiella blogg med bihang.

Nu kör vi!

Publicerad 2012-11-23 11:29:32 i Allmänt,

BOFI ser inte bara fram emot helgens uppstartande av Vinterstudion utan också veckans snackis här på Löpargymnasiet, nämligen vårt, milt uttryckt, uppfräschade gym som invigdes med dunder och brak igår med finbesök från det samtida RIG-rådsmötet. 
 
Först lite kort om veckans träning. De kvalitativa passen hittils i veckan utgjordes av ett löpstyrkepass på Sollentunavallen med bland annat lite backlöpning för vissa, hoppstyrka i trappa samt koordinerande stegringar på bana, om man vågar med spikskor för att på ett lämpligt sätt förbereda benen för inomhusträningens krävande banlöpning. Veckans andra pass var det legendariska, så kallade "aeroba testet" som med stor säkerhet har anor så långt tillbaka som till sent 60-tal. Passet består av 6x1000m med 1minuts vila och det hela utspelar sig på Nils Göranssons promenad, eller strandpromedanden som den också kallas, längs med Edsviken.
 
Och så var det det här med gymmet dårå. Traditionsenligt så hade vi en invigning med skumpa(ingen alkohol..!) och girlanger. Alla RIG-råds- och förbundstoppar var närvarande och ordförande Anders(t.v) klippte ceremoniellt bandet som förklarade det nya gymmet invigt. Skål byggare!
 
Veckans App
Plants vs. Zombies
 
 "Get ready to soil your plants as a mob of fun-loving zombies is about to invade your home. Use your arsenal of 49 zombie-zapping plants — peashooters, wall-nuts, cherry bombs and more — to mulchify 26 types of zombies before they break down your door."
 
Plants vs. Zombies är ett så kallat tower defence-spel kombinerat med extra strategi-inslag. För att inte ditt hus skall bli attackerat av Zombies måste du placera ut blommor som skjuter ner dem. Samla solar för att kunna plantera mer köttätande växter, potatisminor och sprängkörsbär.
 
Veckans låt: Avicii feat. Lenny Kravitz - Superlove
 
Bordet är dukat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela