Bordslöpare som filosoferar

Löpargymnasiets officiella blogg med bihang.

Tillbaka till framtiden

Publicerad 2012-11-07 15:46:00 i Allmänt,

Nu har vardagen åter trängt in i våra liv efter ett väl återhämtande höstlov och nu återgår alla barn och ungdomar till att lägga en bra grund för framtiden. Den sedvanliga måndagsstyrkan inledde träningsveckan och tisdagen har bjudit på ett backpass i den berömda, dock något bortglömda, vattentornsbacken som är en aning säregen i sitt underlag, jämfört med våra andra backar vi brukar köra i, då det är asfalt (som ger ett hyfsat fäste på "tassen"). Men nog om backen...
 
...nästa helg, den 16-18/11 är det intagningsläger på Löp. Då kommer de som sökt till Löpargymnasiet hit för att "känna på atmosfären", prata med tränarna och för att genomföra några träningspass med rubriken intagningstest. På tal om elever tänkte börja skriva några korta menaingar om varje elev på Löpargymnasiet. Kommande veckor kommer ett inlägg att innehålla en årskurs där varje elev får en kort presentation med tillhörande bild.
 
Veckans App
 
Plague Inc. 
"Plague Inc. is a unique mix of high strategy and terrifyingly realistic simulation. Can you infect the world?"
Ett beroendeframkallande strategispel som går ut på att infektera hela mänskligheten med en hemmagjord sjukdom. Spelet har laddats ner över 1.5 miljoner gånger och har fått väldigt bra kritik från flera stora tidningar som New York Post, London Metro och The Guardian.
 
 
                             
 
 
 
 
 
 
 
Bordet är dukat!
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Löpar IF filosoferar

Publicerad 2012-11-08 14:10:33

/care

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela