Bordslöpare som filosoferar

Löpargymnasiets officiella blogg med bihang.

Flickorna i årskurs 2

Publicerad 2013-02-24 15:57:00 i Elever,

Då har det blivit dags att presentera den kvinnliga delen i årskurs två, ej att förväxla med de på TV 2 som Gyllene tider sjöng om. 
 
Amanda Trense
 
 
Klubb: Östersunds GIF
 
Gymnasieprogram: Samhällsvetenskap
 
Amanda har inte bara ett brett leende utan också ett minst lika brett register på löparbanan med SM-medaljer och landskamp som tillsammans med en fin distansbredd skapar en närmast komplett löpare.
 
Hon är en ytterst genomsnäll person, en fena på udda kortspel och trots hennes många norrlänska ord och uttryck på saker och ting en väldigt lätt person att prata med.
 
 
 
 
 
 
 
 
Sofia Nilsson
 
Klubb: Linköpings GIF
 
Gymnasieprogram: Naturvetenskap
 
Soffan är mycket löpstark och trivs i långsprint och kort medeldistans men gör även bra ifrån sig på terränglopp då och då.
 
Ibland kan man tro att Sofia verkar vara tillbakadragen och tyst, det stämmer inte riktigt, hon väntar bara på rätt tillfälle. Sofia är också en person som tar sina studier på allvar, och det väldigt framgångsrikt.
 
 
 
 
 
 
 
Sanna Svanebo
 
 Klubb: Sundsvalls FI
 
Gymnasieprogram: Samhällsvetenskap
 
Sanna är duktig på att mata på på det lite längre sträckorna och snabba banintervaller skvallrar om att det även finns spurtresurser till hennes löpararsenal.
 
Löpargymnasiets alldeles egna Charlotte Kalla har längdskidåkningens ädla konst i blodet och syns inte sällan på skidpass även under barmarksperioden, på rullskidor då alltså...
 
 
 
Malin Nyström
 
Klubb: IFK Mora
 
Gymnasieprogram: Samhällsvetenskap
 
Denna Moralöpare har ett aerobt hus större en än herrgård och har en enorm potential att bli en mycket stark långdistanslöpare.
 
Som dalkulla har finns ju skidåkningen i blodet precis som den gör hos Sanna och Malin åkte självklart Tjejvasan 2013.
 
 
 
 
 
 
BOFI önskar ett trevligt sportlov, till de som har det, och som alltid är Bordet dukat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela