Löpargymnasiets officiella blogg med bihang.

Ny månad, nya möjligheter

Publicerad 2013-02-01 22:50:00 i Allmänt,

BOFI kliver härmed in i februari månad med det senaste från löpargymnasiet och dess bihang!

Rudbecks skolvecka har präglats av slutklämmen i de kurser som avslutas i period 2 nu till sportlovet. Kursprov, Slutuppgifter och lite annat krävande har vi elever fått stått ut med bland annat.

Träningen rullar på som vanligt, tävlingsinriktat om det behövs då många är mitt uppe i tävlingsperioden. Detta leder (tränings)passande in på tävlingen Vinthundsvintern, som även inkluderade distriktsmästerskap för Stockholms distrikt, som gick av stapeln förra helgen. Tävlingen besöktes av flera från Löp.

Jossan och Amanda tävlade under både lördagen och söndagen och gjorde fina lopp på både 800 och 1500
klart för start! Jossan (942) och Amanda (949)

Samuel gjorde även han ett fint lopp på 1500m. Det snabbaste hittils i karrären faktist!

Samuel (114) fint med i starten utanför Fredrikshofs Napoleon Solomon som till slut vann loppet knappt före en starkt spurtande Enhörning på sista varvet.

Joel passade även han på att göra ett premiärlopp för säsongen i 3000m loppet under lördagen

Löpargymnasiets Sprintdivision utgjordes under helgen av Julia som sprang 200m och blev 8:a på 26,16
och Petter som också han dammade av en fin tvåhundring på Inlagda gurkspelen i Västerås på finfina 23,82 där han blev 2:a. Anton körde också i Västerås i 800m loppet där han blev femma.