Bordslöpare som filosoferar

Löpargymnasiets officiella blogg med bihang.

Skola, träning, äta, sova

Publicerad 2013-01-16 17:07:00 i Allmänt,

Ja nu har terminen rullat igång på riktigt och rutinerna sätter in som sig bör. Inomhussäsongen hägrar för en del aktiva här på Löpargymnasiet och igår genomfördes det beryktade, ökända, årliga anaeroba testet i Sätrahallen. 
 
Passet består av ett ensiffrigt antal trehundringar i mycket hög fart med lång vila - allt för att väcka mjölksyramotorn ordentligt så att kroppen är redo för de prövningar som väntar när det drar ihop sig till tävling. Passet var välbesökt och många gjorde lovande insatser, mer än så kan vi inte avslöja!
 
 
Just nu pågår också många nationella prov för de som avslutar sina kurser till sportlovet. BOFI-ledningen har en fem timmars Svenska B-uppsats imorgon att överleva och även Engelska B-prov om två veckor. Efter sportlovet är det alltså periodbyte på Rudbeck - de flesta byter schema eftersom det oftast är en eller ett par kurser som slutar och ersätts av nya. Period 3 är den sista och sträcker sig fram till sommmarlovet.
 
Igår skedde också två ganska osannolika olyckor i Sverige. Norr om Helsingborg skedde en masskrock med knappt 100(!!) fordon inblandade, drygt 15 allvarligt skadade och tre dödsfall. I Stockholm snodde en städare ett tåg på Saltsjöbanan och körde det till ändstation och av spåret in i ett lägenhetshus! 
 
Bordet är dukat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela