Bordslöpare som filosoferar

Löpargymnasiets officiella blogg med bihang.

En gång tävlingsmänniska alltid tävlingsmänniska

Publicerad 2014-08-20 20:38:02 i Allmänt,

Som så många gånger tidigare gav vi oss idag iväg mot Sollentuna Holm. Med lätta steg travade hela löp iväg, dock i ett helt annat syfte än att ta sig runt den sedvanliga intevallrundan. Tradidionsenligt bjuder den första skolveckan på teambuilding och sociala aktiviteter. Idag var det en femkamp i lag och grillning vid natursköna Sollentuna Holm. Kvällen inleddes med femkamp alá kurator Moa. Trots den simpla inramningen och det lättsamma upplägget skiner tävlingsmentaliteten igenom hos flertalet löpargymnasister. Innan en segrare var korad fick vi se både en bedrövad Anton på knä i gräset efter ett misslyckat grodspott till Joels triumferande leende när han med stor bravut utklassade det övriga startfältet i tidningsstaffetten. Tidvis rådde det viss tveksamhet kring hurvida femkampen skulle kunna slutföras som planerat, då tiotalet änder kom för att deltaga. Problem uppstod då änderna ögonblickligen slukade geleråttorna som vi förgäves spottade. Även mätningar komplicerades av ändernas framfart. Detta resulterade i våldsamma protester från vissa deltagare.
 
Övriga höjdpunkter under femkampen var legobyggande och flygplansvikande. Kul att få återuppleva småbarnsstadiet, trots att rutinen på dessa grenar sedan länge lämnat oss.
Grillmästare Edman stod idag för det ätbara och bjöd på eminenta hamburgare. Salad, dressing, senap, ketchup, bea och kilovis med lök, här finns inga hämningar, varje kalori är livsviktig. Redaktionen snittade på runt 3 var. Efter denna succé är det högst troligt att Edman får anställning på Eldkvarn som första kock.
Observera Tjärdals övervakande blick, här kommer man inte undan med något annat än tallriksmodellen.
 

Kommentarer

Postat av: Coach Edman

Publicerad 2014-08-20 22:29:21

Tackar för gott betyg men tror jag håller mig kvar som fångvårdare på löp ett tag till 😜👍

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela