Bordslöpare som filosoferar

Löpargymnasiets officiella blogg med bihang.

Gustav Nordling

Publicerad 2014-08-27 18:47:58 i Allmänt, Elever,

 Gustav i full fart på terräng-sm

Klubb: Spårvägens FK
Distanser: 800m och uppåt
Gymnasieprogram: Natur

Gustav är löps påhittiga busfrö. När han är beväpnad med silvertejp vet man aldrig vad som händer. Gustav har också en stor portion humor. Han är en kul kille, men man kan ibland bli lite förskräckt av hans fantastiska förmåga att slänga ur sig fördomsfulla och politiskt inkorrekta citat. Självklart med glimten i ögat.
Gustav är definitionen av en allround löpare, han bemästrar alla distanser. Allt från 800m till lidingöloppets tuffa tiokilometersbana har avverkats på imponerande tider. Kan hemligheten ligga i klädvalet? I snö och kyla, när alla andra kapitulerar till löpbanden så drar han glatt på sig shortsen och ger sig ut. Yttre omständigheter är aldrig en ursäkt för den driftige Gustav!
Gustav har flera talanger. Han är både en duktig pianist och en hejare på fotboll. Han är också en riktig Game of Thrones nörd och har plöjt samtliga utgivna böcker på originalspråk.
Gustav är en sann naturare med sinne för både matematik och statistik. Detta märks inte bara i skolan utan även vid middagsbordet när han rabblar hela den svenska friidrottsstatistiken utantill.

 Gustav och Karl Wallén efter ett stenhårt banpass

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela