Bordslöpare som filosoferar

Löpargymnasiets officiella blogg med bihang.

Backintervaller, bastubad och Lazerdome.

Publicerad 2014-09-10 22:58:22 i Allmänt,

Gårdagen bjöd på backintervaller, bastubad och dopp i Norrviken (för vissa).
Höst, tisdag och löpargymnasiet är lika med backintervaller. Igår stod Backvägen på programmet. Intervallerna varierade mellan 6-8 gånger 250m plus några kortare backar.
Gårdagens bastukväll var rekordspäckad, flest antal i bastun, 12pers!!, dessutom första gången någon tjej vågat sig ner i bastun, hela 4st! Att temperaturen var rekordhög plus att syrenivån var rekordlåg ledde till att större delen av gänget begav sig till norrvikens södra ände för att svalka sina heta kroppar. Magrutorna glänste i norrvikens kalla vatten och bilisterna kastade långa blickar när dom lättklädda löparna sprang förbi med lätta steg. Efter bastubadandet blev det lite spontan styrketräning.

Idag var det studiedag, alltså inte för oss, utan för lärarna... Vi tog tillfället i akt och drog till Karlberg på Cybertown för att spela Lazerdome. Då alla här på löp har en enorm tävlingsinstinkt lockade den här typen av aktivitet. Hela 19 personer nappade på iden och följde med för att kallblodigt skjuta ned varandra med laser.
 
Ett farligt team på Lazerdome banan!

Till att börja med gick det trögt, men när ögonen anpassades till ljuset och när man lärt sig banan fick vi flyt. Lagen varierade, några laguppställningar var: Tjejerna Vs. Killarna, ettorna Vs tvåorna Vs treorna och slumpade lag. Det var en jämn kamp som slutade med många olika segrare. Mitt på dagen lunchade vi inne inne på stan, pizza för vissa och sallad för andra. Efter det var vi laddade för ytterligare någon timmes krig. Som slagna hjältar lämnade vi de nedsvettade västarna och begav oss tillbaka mot löp för middag. Senare på kvällen bjöd tjejerna på budapesttårta, uppskattat av samtliga närvarande!

Det delikata kvällsfikat, skapat av Sofia och Ebba.
 

Kommentarer

Postat av: Dan J.

Publicerad 2014-09-11 14:37:44

Oj, den bakelsen såg inte dum ut, säkert välförtjänt till alla löpare!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela