Bordslöpare som filosoferar

Löpargymnasiets officiella blogg med bihang.

Olof Nordling

Publicerad 2014-09-01 20:09:19 i Allmänt,

 Olof i tät på scandic indoor i huddinge

Olof Nordling
Klubb: Spårvägen
Gymnasieprogram: Natur
Distanser: 800m -10km

Olof är en hårt satsande löpare. Han tar inte bara träningen på allvar, utan är också väldigt noga med sömnen, iallafall på morgonen. Trots att han har svårt att ta sig upp har han en enorm förmåga att samla ihop sig och skynda sig. Även de gånger när vi andra bankat på hos honom 20 minuter innan skolstart har han kommit iväg i tid.

På löparbanan är Olof en mycket duktig allroundlöpare, även om han är lite ojämn. Det man framförallt ska passa sig för är hans starka avslutning. På världsungdomsspelen i år såg det ut som han var påväg att släppa täten, men han lyckades vända och vinna heatet efter ett mycket snabbt sistavarv.

Olof är även mycket flitig i skolan och har med bra resultat tagit sig igenom naturvetenskapsprogrammets första år. Olof har även andra talanger och har upprepade gånger visat prov på stora fotbollstalanger. Vi har också lärt oss att han är mycket duktig på att baka, även om det inte är så ofta som han tar sig för sådant. Det märkte vi när Olof förra julen gjorde oerhört goda lussebullar. Precis som sin bror så har Olof ett stort intresse för Game of Thrones, han har sett samtliga avsnitt åtminstone en gång.

 Det klassiska vårloppet två sjöar runt.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela