Bordslöpare som filosoferar

Löpargymnasiets officiella blogg med bihang.

Resterande årskurs 2

Publicerad 2014-09-02 19:55:00 i Allmänt,

 

Sofia Hultgren

Klubb: Ludvika FK

Gymnasieprogram: Natur

Distans: 400, 800

Sofia är en otroligt trevlig tjej. Hon är rolig att prata med, trots den språkmisshandel hon stundtals ägnar sig åt. Dialekten kan vi leva med, dalmål kan ju till och med vara fint, men ordförrådet är tämligen skumt och innehåller diverse konstigheter. Sofia är också otroligt flitig i plugget och lägger ner enorma mängder tid på skolan. Men trots sena kvällar är hon alltid uppe med tuppen. När vi andra är mitt uppe i vår frukost ser vi ofta Sofia cykla iväg till skolan. Är tidspessimist ett ord passar det på Sofia.



 


Ebba Simensen

Klubb: Brännan IF

Gymnasieprogram: Natur

Distans: 1500m och uppåt( med betoning på uppåt)

 

Här har vi en riktig långdistansare med många mil i bagaget. Många av milen insamlas på de skummaste ställena, Ebba har nämligen inget vidare lokalsinne.

Ebba är oftast lugn och trygg, men kan hoppa till för den minsta sak. Ytterligare en rolig sak är att hon får skrattanfall när hon blir rädd.

Utöver löpningen intresserar hon sig för tv-serien Grey's Anatomy, vilket ofta resulterar i sömnlösa nätter. Annars tillbringar hon gärna sina kvällar på badrumgolvet med Sofia.



 

Anders Fox

Klubb: Spårvägen FK

Gymnasieprogram: Natur

Distans: 1500m och uppåt

 

Anders är löps nyförvärv från Schweiz. Han är en stark terränglöpare men har även visat att han kan springa snabbt på 1500m. Han har sprungit för klubben Enhörna men bytte nyligen till Spårvägen. Förutom att springa kan han gör baklängesvolter från gunga, dansa harlem shake och prata flytande tyska.




 

Giovanni Inostroza

Klubb: Tureberg FK

Gymnasieprogram: Natur

Distans: 100, 200, och längdhopp

 

Giovanni är löps sprinterkanon med en räckvidd på 200 meter. Han är utöver friidrotten en hejare på mobilspel. Hans vistelser på löp brukar offtast innebära mariokart spelande. Giovanni borde även tilldelas utmärkelsen löps glidare. Han är en otroligt avslappnad och skön kille som det är kul att hänga med.




 

Isabella Andersson

Klubb: Tureberg FK

Gymnasieprogram: Natur

Distans: 800, 1500m

 

Isabella har samlat in ett gäng med sm-medaljer och landslagsuppdrag, främst på 1500m. Av externateleverna är hon den som spenderar mest tid på löp. Tråkigt nog försvinner hon snabbt som ögat upp på trean,  Asplund lockar tydligen mer än oss... I andra sammanhang är hon dock mycket social. Hon är en mycket förstående vän som det är lätt att prata med.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela